Onze diensten

SAUSKLAAR STUCWERK

De wanden en plafonds glad stukadoren zodat deze gesausd of latex gespoten kunnen worden.

SIERPLEISTER

De wanden voorzien van sierpleister. Hierbij zijn vele soorten en structuren mogelijk. Ook kan dit meteen in de gewenste kleur.

LEEMSTUC

Wanden en plafonds voorzien van leemstuc.

BETONLOOK

Wanden betonlook maken. Dit kan in ieder gewenste kleur. Ook kunnen wij hier verschillende structuren in toepassen, en zelfs uw wc of badkamer helemaal waterdicht maken zodat er geen tegels meer op de wand hoeven.

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Wij kunnen uw huis, kantoorpand of winkel nog mooier maken door mooie lijsten, plinten en ornamenten te plaatsen.

BUITENGEVEL

Buitengevels voorzien van stucwerk, dit kan in meerdere soorten structuur.

GEVEL ISOLATIE

Buitengevels voorzien van buitengevel isolatie. Hierbij kunnen wij de wanden van uw woning geheel isoleren. Nadat de isolatie geplaatst is kunnen wij dit afwerken met een sierpleister, schuurwerk of een door u gekozen steenstrip.

Welkom bij AVOS totaalafbouw BV

Wij zijn een klein stukadoorsbedrijf gevestigd in Wadenoijen. Ons bedrijf bestaat inmiddels 25 jaar en is gespecialiseerd in het stukadoren van bedrijfspanden en van woningen. Ons bedrijf is KOMO® AFBOUW procescertificaat SKGIKOB.012172.01.NL in vervaardigen van buitengevelisolatie met  afwerking.

Met name hebben wij ervaring in restauratiewerk met betrekking tot monumentale panden.

 

Wanden en plafonds kunnen wij met spachtelputz, spackspuiten, schuurwerk, pleisterwerk en raapwerk bewerken en dat zowel handmatig als machinaal. Kwaliteit, vakwerk en netheid staan bij ons hoog in het vaandel.Vanzelfsprekend werken wij met een strakke, doch flexibele planning,zodat uw bouwproject zo veel mogelijk op schema kan worden afgewerkt.